Performance marketing spesialist

Er du en performance marketing spesialist?

Ønsker du å drive med digitale kampanjer hos et av Norges mest etablerte reklamebyrå? Vi ser nå etter en faglig sterk digital markedsfører med kreativ og kommersiell teft.

Du er verbalt sterk, sulten på utfordringer og oppdatert når det gjelder trender og digitale løsninger. I tillegg til relevant utdannelse er det en fordel med litt erfaring – og dessuten må du like å jobbe i team.

Du må være godt kjent med aktuelle verktøy som Google Analytics, Google Ads, Facebook Business Manager og dine favoritter for konkurrentanalyse.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Du har konkurranseinstinkt og kan optimalisere innhold i digitale kanaler slik at det blir synlig for definerte målgrupper
  • Du er flink til å skrive for web, har jobbet med innholdsproduksjon, har erfaring med sosiale medier og programmatisk annonsering  – og er vant til å løpende administrere SoMe-kontoer
  • Du liker å analysere data og levere strukturerte rapporter
  • Du er en lagspiller, og har samtidig integritet og står for det du tror på!

Personlige egenskaper

  • Du er en god rådgiver som er trygg i kundekontakt
  • Du er initiativrik, løsningsorientert og et utpreget ja-menneske
  • Du er flink med relasjoner både internt og eksternt
  • Sist men ikke minst: du er like hyggelig som oss andre i byrået 🙂

Om AlfGundersen

AlfGundersen er et kommunikasjonsbyrå med lang fartstid og godt etablerte kunderelasjoner. Byrået ble etablert i 1945 og er i dag langt fremme innen digital kommunikasjon. Vi er et svært kompetent miljø bestående av erfarne rådgivere, AD’er, UX/UI-designere, webutviklere, performance-markedsførere og egen fotograf. Vi leverer kommunikasjonsløsninger over et bredt spekter og innen et mangfold av bransjer. Byrået har 15 ansatte og holder til i åpent kontorlandskap i lyse, trivelige lokaler på Marineholmen i Bergen.

Vi behandler søkere fortløpende, og anbefaler å sende inn søknad før siste frist. Send kortfattet søknad og CV til heisann@alfgundersen.no snarest.
Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

For nærmere informasjon, kontakt:
Mads Liabø, 958 33 957 / mads@alfgundersen.no