På jakt etter ny kunnskap?

Jobber du med kommunikasjon er du aldri utlært. Teknologien utvikler seg i stadig økende fart, og det krever at markedsførere holder seg oppdatert og søker ny kunnskap. Derfor tilbyr vi kurs til markedsavdelinger, ledere og andre som ønsker å forstå sammenhengen mellom algoritmer og merkevarebygging, CPM og salg. Vi skreddersyr gjerne et opplegg til din bedrift, eller dere kan delta på et av våre felleskurs der dere får diskutert og delt erfaringer med andre.

Ta kontakt med oss for å finne den beste løsningen for deg

Tibor Mæhlum

Leder digital

Kristoffer Bondehagen

Performance marketing spesialist

Akkurat nå: Sosiale medier

Annonsering på Facebook og Instagram

1

Intro

Er du klar for å ta markedsføring på sosiale medier til nye høyder? Vi gir deg praktisk opplæring i bruk av profesjonelle verktøy, som for eksempel Business Manager og bruk av digitale strategier for maksimal effekt. Kurset gjennomføres over en dag, og er begrenset til seks deltakere. Det legges opp til interaksjon og praktisk opplæring underveis, for best mulig læringsutbytte.
2

Praktisk informasjon

Dato: onsdag 8. mai
Tidspunkt: 09:00-15:00
Pris: 2 990,- inkl. lunsj
Sted: AlfGundersen, Thormøhlens gate 53 D, 5006 Bergen
3

Passer for

Alle som bruker sosiale medier profesjonelt i dag, og ønsker å heve sitt kunnskapsnivå i Facebook Business Manager-universet.
Meld meg på!

Vanessa Gong

Digital + Motion Designer

Helge Bjordal

Daglig leder
@Nagelld

Rolf Mork-Knudsen

Markedssjef
@Nagelld

Akkurat nå: Augmented / Virtual Reality

AR & VR – biz eller buzz?

1

Intro

I samarbeid med Nagelld inviterer vi til faglig påfyll på byrået. Vi forklarer begrepene 3D-visualisering, animasjon, VR, AR, interaktiv – og «what’s in it for you?».

3D-nestoren Helge Bjordal og den 3D-frelste markedsmannen Rolf Mork-Knudsen byr på et begeistret foredrag, krydret med eksempler og gode historier. De besvarer også et av de viktigste spørsmålene forbundet med AR og VR; hva koster det egentlig?

Digital og motion-guru, Vanessa Gong, fra AlfGundersen snakker om hvordan godt design koblet med ny teknologi kan skape uante muligheter! Du får dessuten mulighet til å teste ut 3D på en holodeck-plattform.

2

PRAKTISK INFORMASJON

Dato: 25. april
Tidspunkt: 15:00 - 17:00
Pris: Gratis inkl. lett servering & drikke
Sted: AlfGundersen, Thormøhlens gate 53 D, 5006 Bergen
3

PASSER FOR

Alle som er nysgjerrig på mulighetene med VR, AR og interaktiv 3D.
Meld meg på!

Skreddersydd kurs?

Send forespørsel