Thomas Morel

Thomas Morel er født og oppvokst i Nederland, flyttet til Vik i Sogn som tenåring, og er i dag profesjonell fotograf på fulltid. Han er offisiell global Hasselblad ambassadør og DJI partner, og har en imponerende portefølje som blant annet omfatter NYC Ballet, Helly Hansen, Puma, Sports Illustrated, Den Norske Opera og IOC. Thomas er spesialisert i høyhastighet innen stillfoto og video, og er kjent for å skape film og bilder med stor stopp-effekt. For eksempel kan du følge skiskytterens kule fra geværmunning til blink, eller se en dråpe bli knust mot vannflaten.

Som den yngste internasjonale Hasselblad-ambassadøren har Thomas Morel høstet annerkjennelse i en rekke land. Han leverer bildemateriale med høy kvalitet, og er svært engasjert i prosjektene han blir involvert i enten det gjelder utsmykning eller kommersielle prosjekter.

Noen av de tekniske løsningene Thomas tilbyr er Hasselblad 50 eller 100 megapiksel stillfoto, Phantom høyhastighetsfilming i opp til 3.700 bilder per sekund, og droneopptak med både små og mellomstore droner. I tillegg leverer han videoproduksjoner i 4K og grafisk utforming samt AfterEffects etterbehandling.

Thomas sin portfolioLeie av foto- og videoutstyr