Søtt+Salt

Bakgrunn

Søtt+Salt er historien om de tre kokkene som jobber for å få Bergen til å smake bedre. De har utviklet et spekter av tjenester basert på en råvarebasert kjøkken, kreativitet og vennlighet. Fra den lille kulinariske spisestuen i Skostredet 14 der mesterkokken lager mat for deg, har utviklingen gått til selskapslokaler, kokk hjem, catering, byens kuleste foodtruck, matkurs og kantinevirksomhet i rask utvikling.

sottogsalt.no

Løsning

Vi tok utfordringen å bistå de ambisiøse kokkene i Søtt+Salt med å sette tjenesteporteføljen og markedsføring av tjenestene i en velfungerende planstyrt struktur. Søtt+Salt er et merkenavn med sterke positive assosiasjoner i Bergen. Målsettingen er å bygge videre på assosiasjoner og gode tjenester og gjøre kundereisen enda bedre. Enda flere skal bli kjent med Søtt+Salts tjenester og oppleve at de tre kokkene og alle de dyktige medarbeiderne deres virkelig får Bergen til å smake bedre.

Diskutere et prosjekt med oss?

Leave a Reply