Hvem

Hvem

Med en god porsjon galskap, djervt mot og ukuelig fremtidstro, startet AlfGundersen sitt reklamebyrå høsten 1945 – på en tid da reklamebyrå neppe var det folk savnet aller mest. Og det heller ikke var all verdens varer hverken å kjøpe eller selge. Siden den gang har byrået manøvrert seg vellykket forbi alle skjær som har dukket opp i utviklingens opprørte farvann, en reise som har tatt oss helt fra blyalderen og like ut i cyberspace.

Hva

I dag er AlfGundersen et kommunikasjonsbyrå som jobber i skjæringspunktet mellom strategisk kommunikasjon, merkebygging, performance marketing, design og webutvikling. Innsatsen som legges ned her, skal resultere i kommunikasjonsløsninger tilpasset de fleste kanaler; print, digitale flater og sosiale medier. Det er lenge siden den siste sprittusjen tørket ut, og vi må bare innse at duften av fersk trykksverte blir sjeldnere og sjeldnere. Til gjengjeld lyser budskapene våre fargesprakende fra små og store skjermer, i et ubegrenset opplag.

Identitet

Visuell kommunikasjon

Trykte medier

Strategi

Digitale medier

Fysisk miljø

Hvordan

Gjennom generasjoner har vi lært oss at overlevelse handler om å hele tiden være oppdatert og i forkant av nye kommunikasjonsløsninger, ny teknologi og nye kanalvalg. Parret med god markedsforståelse og vår andel av kreativt talent, ønsker vi å være en modig pådriver for utvikling og nye løsninger.

Jobbe med

Vi har en ydmyk erkjennelse av at våre tjenester skal gi merverdi for opprdagsgiveren. Vi er dedikerte, vi har godt humør og vi leverer. Men selv med panoramutsikt mot Nygårdsparkens mektige trekroner, skal ikke et samarbeid med oss nødvendigvis være noen “walk in the park”. Vi liker at kunden utfordrer oss, og vi liker å utfordre kunden. Det ender som regel i uventete løsninger. Og det var vel nettopp det som var meningen. Oversikten viser oppdragsgivere som har utfordret oss de siste årene.

Kultur/
utdanning

Helse/
organisasjoner

Vitenskap/teknologi
/industri

Finans/jus/
forretning

Eiendom

Forbrukervarer-/
tjenester

Vil du jobbe med oss?