Hei!

Jeg heter Kornelia Minsaas, er 21 år, og kommer fra Steinkjer. Jeg er Alf Gundersens aller første intern, og er så heldig som får jobbe her dette semesteret!

Mitt internship har allerede pågått i noen uker, og tiden flyr virkelig av gårde. Siden reklamebyrået nå lanserer sin første blogg, har mange av mine arbeidsoppgaver så langt vært tekstrelatert, da en nyoppstartet blogg trenger innhold. Jeg har samtidig sett på markedsføringstiltak for noen av våre kunder, gjennom å undersøke deres posisjon i sosiale medier, og samtidig se litt bak “fasaden” i Google Analytics. Det er interessant å se hvilket innhold som trekker oppmerksomhet, og hvilke kanaler besøkende kommer fra. Slik informasjon gir et godt grunnlag til å kunne forbedre resultater!

Fremover i Alf Gundersen håper jeg på å lære mer om reklamebransjen, og om arbeidsoppgavene og samarbeidet i et reklamebyrå. Siden mine medarbeidere her har ulik faglig bakgrunn og sitter med ulike arbeidsoppgaver, får jeg et innblikk i litt av hvert. Man kan aldri lære nok – og for hver dag tilbragt på kontoret, lærer jeg som oftest noe nytt.

Ved siden av internshipet er jeg fulltidsstudent på BI, hvor jeg studerer PR og markedskommunikasjon. Jeg tar også et fag ved UiB, da jeg fullfører en bachelorgrad i Engelsk dette året. Blir det tid til overs, bruker jeg den på gode venner, treningssenteret eller festligheter. Jeg er kanskje mer travel enn gjennomsnittsstudenten, men alt i alt så er det verdt det. Jeg sier aldri nei takk til ny erfaring og nye bekjentskaper!

Kornelia Minsaas