I løpet av høsten 2016 har jeg hatt et internship i Alf Gundersen i forbindelse med Handelshøyskolen BI sitt internshipprogram. I forkant av et nytt internship kjenner de fleste på mange forskjellige følelser. Jeg for min del var både nervøs og spent, men jeg gledet meg for det meste.

Min tid i Alf Gundersen

Jeg bekymret meg for ting som å ikke ha nok forkunnskaper før jeg gikk inn i dette internshipet. Samtidig gledet jeg meg til å bli en del av dette teamet i et reklame- og kommunikasjonsbyrå. Jeg hadde aldri sett et kommunikasjonsbyrå innenfra på denne måten før, og ettersom dette er bransjen jeg ønsker å bli en del av var det naturligvis en spennende og svært attraktiv mulighet for meg.

I løpet av min tid i Alf Gundersen har jeg opparbeidet meg mye relevant erfaring som jeg vil ta meg med videre i arbeidslivet. Å bruke fagkunnskapene man opparbeider seg på studiet sitt i praksis er noe jeg vil anbefale alle. Det er noe helt annet å bygge opp kompetanse på denne måten i forhold til kun innenfor et klasserom. Man får et mye bredere innblikk i en organisasjon, samt at man får en unik mulighet til å observere sine medarbeidere på alle avdelinger og lære av disse.

Det tar ikke lang tid å finne sin rytme i en bedrift man trives i. Jeg for min del har blitt møtt av positive medarbeidere og et hyggelig arbeidsmiljø. Jeg føler meg godt ivaretatt, samtidig som at mange har deltatt i å gi meg arbeidsoppgaver og bidra til min læringsprosess. Dette er jeg utrolig takknemlig for, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg benyttet meg av BI sitt tilbud om internship som en del av bachelorstudiet. Ikke bare får du en variasjon i studenthverdagen, men det er også en svært relevant erfaring som bygger opp under din kompetanse og gir deg faglig tyngde til jobbsøkerprosessen i fremtiden.